Cele mai vândute

Despre DSM - Mon Platin

Despre DSM - Mon Platin

Linia de produse DSM creat de oamenii de stiință de la Mon Platin din Israel, este formulată pentru toți cei care prețuiesc rolul naturii în îngrijirea pielii.

Vă invităm să experimentați Formula unică cu nămol și minerale din Marea Moartă , a produselor DSM în intimitatea propriei case prin preparatele care combina acest mare dar al naturii cu tehnologia sofisticată și cea mai  avansată  stiința de astăzi  în cosmetică.


Fiecare produs Mon Platin este supus unei proceduri  stricte de control al calității care să reflecte angajamentul companiei la crearea de produse de sănătate și cosmetice superbe.


 

Oamenii au avut întotdeauna o mare grijă de părul lor -  aspect, culoare, formă, lungime, volum, textura, moliciune, stil si mai ales de sănătatea sa. Părul  nostru spune multe despre noi. 
Coafura este arta de a combina expert, dorința clientului într-un anumit aspect, personalitatea si temperamentul lui, cu caracteristicile specifice părului.

Rezultatul dorit este un aspect nou, o schimbare de imagine, o surpriză obraznică sau clasică, elegantă, stilisti de păr sunt întotdeauna necesari pentru a echilibra preferința clientului cu realizarea acestui vis vizual în parametrii date. Aceasta este o sarcină care necesită intuiție și o sensibilitate aparte pentru oameni, capacitatea bună de ascultare și  înțelegere a clientului și dorințele lui, împreunat cu jucătorul tehnic fin, expertiza profesională și experiență.


MON PLATIN Professional oferă o gamă largă de produse în care stiliștii au  încredere pentru a contribui la atingerea obiectivelor profesionale și menținerea calități  lor pe termen lung. Produsele MON PLATIN  sunt elegante, up-to-data și garantate pentru că produce rezultate optime. 


Produsele DSM - Mon Platin sunt:

Testate dermatological ,

certificate de catre Ministerul Sanatatii al Israelului,

au certificatul de originalitate de Produs Original de la Marea Moarta.

Majoritatea produselor nu contin parabeni.

Nu sunt produse în această categorie.
Acest website folosește cookie propriu pentru a furniza o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și intereselor vizitatorilor. Aflați mai mult