Cele mai vândute

Despre Marea Moarta

Despre Marea Moarta

Marea Moartă situată la cel mai jos nivel de pe pământ, 427m sub nivelul mării, a fost un loc renumit încă de pe vremea Profetului Ilie /Homer (aprox 900 îe).

Aclamat de mii de ani pentru atribuțiile sale remarcabile, Marea Moartă este o sursă unică de sănătate și frumusețe. Ascunsă în adâncuriile sale sunt concentrațiile dense de minerale care s-au acumulat pe parcursul  a milioane de ani. Mai bogat decât orice altâ sursă naturală din lume , diversitatea minerală din Marea Moartă include cantitați uriașe de potasiu, magnesiu, sodiu, calciu,brom și clorură. Pe lânga toate aceste minerale având și una dintre cele mai mari concentrații de sare 34%.

Din cele mai vechi timpuri faima Marii Moarte a atras fluxuri de vizitatori din toate punctele lumii. Toți beneficiind de propritățiile dătătoare de sănătate și efectul de înfrumusețare a pielii.

Nu sunt produse în această categorie.
Acest website folosește cookie propriu pentru a furniza o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și intereselor vizitatorilor. Aflați mai mult