Cele mai vândute

GOLD EDITION PREMIUM

GOLD EDITION PREMIUM


Barndul  GOLD EDITION PREMIUM

Combinație magnifică de lux și tehnologie

Această formulă profesională intensă de antiaging ingrediente active ajută la încetinirea pielii, reduce aspectul liniilor și conferă pielii un aspect mai tineresc.

Pretuiește și protejează frumusețea naturală a pielii tale.


Complexul de aur

O nouă dezvoltare exclusivă pentru laboratoarele Mon Platin (MP Gold 2035), care conține aur coloidal 24, capsule de aur, acid hialuronic, pulbere de perle, proteine ​​de quinoa și extract de rodie.


Tehnologia MP269 de absorbție în două etape

Tehnologia MP269 reprezintă o descoperire mondială în laboratoarele Mon Platin. Creează un proces de absorbție în două etape a ingredientelor esențiale pe piele și permite includerea unor concentrații mari de ingrediente active, păstrând în același timp textura delicată a preparatului și o senzație de lumină atunci când este aplicată pe piele.


Capsule speciale

Capsule unice aurii și negre, care conțin într-o doză concentrată de vitamine A & E. În cadrul aplicației, vitaminele A&E se eliberează direct pe piele, ceea ce contribuie la creșterea eficacității produsului.


Colodial Gold-Fuziunea perfectă dintre lux și tehnologie

Aurul pur de 24 de carate - într-o suspensie coloidală extrem de benefică și sub formă de micro-particule strălucitoare care se amestecă în piele - se combină cu cristale de cuarț, cristale lichide și pigmenți reflectori ai Radiance Complex pentru a-ți lumina pielea și a-i spori aspectul.

 

Îngrijirea pielii Beneficiile aurului coloidal Anti-îmbătrânire

Primul beneficiu de îngrijire a pielii a aurului facial este proprietatea sa anti-îmbătrânire. Aurul ca metal este bine cunoscut pentru proprietățile sale de eliminare a toxinei. Repara daunele la oxidare și, de asemenea, este un agent excelent pentru a trata poluanții pe piele. Ceea ce contribuie la beneficiul anti-îmbătrânire al aurului facial este capacitatea sa de a dezvolta noi celule și de a strânge pielea, făcând astfel fața să pară tinerească pentru o perioadă mai lungă de timp.

Repararea daunelor solare - Un alt beneficiu important auriu este capacitatea sa de a repara daunele solare. Repara celulele deteriorate ale pielii și ajută la tratarea petelor întunecate și a pigmentării.


Pudra de perle

Pulberea de perle conține minerale importante, cum ar fi calciu, zinc și magneziu. De asemenea, este o sursă de 18 aminoacizi, pe care organismul nostru o folosește pentru a sintetiza proteine. Aceste proteine ​​sunt folosite pentru a regenera rapid celulele din corpul tău. Beneficiile de îngrijire a pielii din pulberea de perlă provin din combinația acestor aminoacizi importanți și minerale. Utilizarea pulberii de perle va reduce aspectul vergeturilor, precum și liniile fine și ridurile.

Accelerează procesul de întinerire a pieilor, ceea ce creează pielea mai vizibil radiantă și vindecă acneea și cusururile.

Pulberea de perle ajută la echilibrarea tonusului pielii și oferă efecte ușoare de luminare.


Acid hialuronic

Datorită capacității sale de a păstra umiditatea naturală a pielii, acidul hialuronic încetinește procesul de îmbătrânire. Această substanță este foarte compatibilă cu pielea, se înmoaie, hidratează și protejează pielea, îmbunătățind vizibil aspectul acesteia.

În plus, acidul hialuronic îmbunătățește producția de colagen și elastină, crește flexibilitatea pielii și stimulează reînnoirea celulelor pielii.


Ulei de semințe de rodie

Uleiul de semințe de rodie este o componentă unică și esențială anti-îmbătrânire, care eficientizează pielea, o hrănește și îi oferă umiditate și flexibilitate. În timp ce netezesc perfect ridurile și împiedică apariția de noi, aceasta fermecă pielea și o protejează de radicalii liberi care provoacă semne de îmbătrânire timpurie.


Quinoa Protein

Quinoa Protein conferă formarea de film și retenția de umiditate beneficii tipice proteinelor hidrolizate, dar s-a dovedit, de asemenea, că oferă substanță și penetrare pe piele pentru repararea și controlul daunelor. Proteina Quinoa oferă o combinație unică de aminoacizi cu greutate moleculară, oferind o penetrare sporită pentru hrănirea pielii, împreună cu activitatea de formare a filmului pentru o mai mare reparație, hidratare și strălucire. Repara deteriorarea și formează o barieră de protecție pe piele pentru a preveni stresurile de mediu să dăuneze pielii. Leagă umiditatea și oferă substanțe nutritive pentru piele.


Extract de caviar negru

Extractul de Caviar Negru restabilește structura pielii, oferă avantaje anti-îmbătrânire și promovează producerea de colagen, care face pielea mai moale și mai flexibilă. Aminoacizii și mineralele accelerează metabolismul celulelor pielii în timp ce hidratează pielea. Acizii grași, cum ar fi Omega 3 și 6, păstrează umiditatea naturală a pielii și împiedică uscarea acesteia, Vitamina A este esențială pentru reînnoirea celulelor pielii.

 


Acest website folosește cookie propriu pentru a furniza o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și intereselor vizitatorilor. Aflați mai mult