Cele mai vândute

BLACK CAVIAR COLLECTION

BLACK CAVIAR COLLECTION

Colecția Black Caviar - Linia Premium cu caviar negru și minerale din Marea Moartă


O combinație perfectă de minerale naturale din sursa primară a lumii, Marea Moartă, împreună cu tehnologia cosmetică de ultimă generație este responsabilă pentru punerea la dispoziție a pielii și protecției optime direct pentru dvs., consumatorul exigent.

Prelucrarea minuțioasă a produs un echilibru ideal de uleiuri și săruri găsite doar în caviar negru pentru un preparat inovator, folosind tehnologia mp269 dezvoltată cu atenție în laboratorul Mon Platin pentru a încuraja absorbția în două etape a ingredientelor vitale, permițând o concentrație mai mare de ingrediente active păstrând în același timp. textura delicată a preparatului și o senzație ușoară, aerisită pe piele.

Gama noastră de produse de caviar negru este îmbogățită generos cu extracte de plante naturale, pe baza tradițiilor împrumutate dintr-o varietate de culturi diferite și care datează de mii de ani, combinate cu atenție pentru a-și optimiza efectele dăunătoare sănătății.


Toate oferite cu drag de la Mon Platin iubitorilor de asistență medicală naturală din întreaga lume

Acest website folosește cookie propriu pentru a furniza o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și intereselor vizitatorilor. Aflați mai mult